Home | Produse | Contact  
   

 

 

 

 

Despre noi

            Zeppco.ro srl un colectiv tanar, dar nu lipsit de experienta, se ocupa in principal cu importul si distributia de masini de cusut industriale, masini de cusut casnice, ace de cusut, utilaje de calcat si finisat, piese de schimb pentru acestea in garantie si postgarantie.
In acest sens colaboreaza cu firme cunoscute pe piata de profil din Polonia, China, Italia, Elvetia, Lituania si Taiwan. Din Polonia colaboram cu firma STRIMA un mare distribuitor de piese de schimb pentru toata gama de masini de cusut. Din China colaboram cu firma ZOJE SEWING MACHINES LTD producatoare de linii complete de masini de cusut, surfilat si speciale pentru industria confectiilor textile, a pielariei si incaltamintei, marca ZOJE, marca produsa sub licenta – JAPONIA. Din Italia colaboram cu firma PRIMA si BATTISTELLA  producatori si distribuitori de piese de schimb si accesorii pentru instalatii de calcat si finisat.
Din Elvetia colaboram cu firma BERNINA producator de masini de cusut, surfilat, brodat casnice. Din Lituania colaboram  cu firma SIUVIMO STILIUS un mare distribuitor al masinilor de cusut casnice marca RUBINA , JAGUAR .
            Si nu in ultimul rand din Taiwan colaboram cu firma TRIUMPH NEEDLES COMPANY care produc ace de cusut sub licienta LAMMETZ Germania.

            Zeppco.ro dispune in Iasi de magazin de prezentare si desfacere in str.Saulescu nr 15 bis ( in incinta SKONX SRL), unde clientii pot primi informatii tehnice ,se pot efectua probe la masinile prezentate. Garantia masinilor este asigurata de o echipa de mecanici cu inalta calificare si pregatire .

Portofoliu

            Pina in prezent am livrat produse la majoritatea firmelor ce produc confectii textile in regiunea Moldovei. Pe viitor dorim sa ne extindem aria de desfacere a produselor si in alte centre din Romania. Colaborarea cu firmele CODREANCA din Nisporeni si PRO STYLE din Ungheni, Republica Moldova ne-au creat posibilitatea de a ne extinde aria lucru atat in Republica Moldova cat si in Ucraina.

 

Home | Produse | Contact


Design by SaeGraphics. Copyright © 2007 Zeppco.ro. All Rights Reserved.